TTL laidas YongNuo OC-E3c

Kodas: YOCE3C

Hot Shoe jungtis
Laidas blykstę sujungti su fotoaparatu
Neištempto laido ilgis 150cm

Kaina 40,89 €

Sandėlyje turime 5 vnt.

Pristatymas 1-3 d.d.

Prekės informacija

Yongnuo OC-E3c yra laidas turintis Canon blykstės prijungimo lizdą su centriniu kontaktu blykstės sincronizavimui ir papildomais kontaktais kitoms blykstėms funkcijoms. Tai yra 100% Canon Off-Camera Shoe Cord OC-E3 laido analogas, tačiau naudojimo patogumui,  Yongnuo OC-E3c yra didesnio ilgio – 10 metrų. Fotografuojant tai suteikia dar daugiau laisvės ir patogumo.

 

Šis kabelis yra skirtas nutolusių Canon sistemos blyksčių sujungimui su Canon fotoaparatais, turinčiais blykstės prijungimo lizdą su centriniu kontaktu. Yongnuo OC-E3c laido naudojimas suteiks jums galimybę perkelti (nutolinti) jūsų blykstę nuo fotoaparato atstumu lygiu naudojamo kabelio ilgiui. Tai leis papildomai ir patogiai kontroliuoti blykstės poziciją ir šviesos impulsą – jūsų  nevaržys blykstės padėtis ant fotoaparato tvirtinimo lizdo ir jūs galėsite „piešti“ šviesa taip kaip jums patinka.

 

Naudojant šį laidą veiks visos jūsų firminės Canon blykstės funkcijos, įskaitant ir E-TTL II režimą. Tiesiog  taip lyg blykstė būtų pritvirtinta prie fotoaparato blykstės lizdo.

 

Yongnuo OC-E3c laidas, naudojamas kartu su blykstės / skėčio tvirtinimo mazgu, labai sėkmingai gali būti pritaikytas makro fotografijoje, reportažo ir / arba kitose fotografijos situacijose reikalaujančiose lankstaus ir kūrybiško blykstės šviesos impulso valdymo.

 

Laido gale esančio blykstės tvirtinimo lizdo apačioje yra anga su ¼“ sriegiu (skirta galvutės tvirtinimui prie stovo turinčio ¼“ sriegio varžtą).
Maksimalus Yongnuo OC-E3c  laido ilgis 10 m (neištempto laido ilgis: apytikriai ~ 120 cm).