Atminties kortelė Sony SDXC 128GB M series UHS-II
  • Atminties kortelė Sony SDXC 128GB M series UHS-II

Atminties kortelė Sony SDXC 128GB M Series UHS-II

Kodas: SDS128M

128GB Talpa
UHS-II / V60 / U3 / Class 10
Maksimalus nuskaitymo greitis: 277 MB/s
maksimalus įrašymo greitis: 150 MB/s

Kaina 82,99 €

Sandėlyje turime 1 vnt.

Pristatymas 1-3 d.d.

Prekės informacija

Sony atminties kortelė užtikrins greitą nuotraukų perkėlimą į kortelę fotografuojant serijomis, taip pat greitai perkelsite jas į savo kompiuterį.

Greitas ir sklandus perkėlimas
Itin dideliu, iki 277 MB/s siekiančiu nuskaitymo greičiu sparčiau perkelkite nuotraukas ir greičiau pradėkite redaguoti

Nepraleiskite nė akimirkos
Didelis, iki 150 MB/s siekiantis įrašymo greitis užtikrina mažesnį buferį fotografuojant seriją, o naujausia V60 vaizdo įrašymo greičio klasė – didelės raiškos vaizdo įrašymą.

Visiškas patikimumas ir didesnis patvarumas
„Sony“ SF-M serijos atminties kortelių patvarumas išbandytas įvairiomis sąlygomis, jos patikimai tarnaus, kad ir kur būtumėte. Ši SD kortelė, kurios įvertinimas yra IP57, yra tvirta ir atspari. Ji sukurta taip, kad atlaikytų iki 1,5 m kritimą, būtų atspari vandeniui 30 min. iki 1 m gylyje ir veiktų temperatūroje nuo maždaug –25 ℃ iki 85 ℃. SF-M serijos UHS-II SD kortelė atlaikys bet kokį orą.

SD Scan Utility
Nusidėvėjusios SD kortelės duomenis įrašo nebepatikimai. „SD Scan Utility“ nuskaito SD kortelę ir praneša, kada artėja įrašymo ciklų riba. „Sony“ atminties kortelių pirkėjams programa nemokama. (Netaikoma SF-M serijos kortelėms, kurių nuskaitymo greitis 260 MB/s.)

„File Rescue“ 
Mažytis apsirikimas, ir galite netyčia ištrinti brangias nuotraukas bei failus. Naudodami mūsų programinę įrangą „File Rescue“, prarastus duomenis atkursite greitai ir lengvai. Įsigiję „Sony“ atminties kortelę, atsisiųskite ją nemokamai.

Plačios suderinamumo galimybės
Mūsų didelės spartos atminties kortelės suderinamos su UHS-I ir UHS-II įrenginiais, kad patyrę fotografai ir profesionalai galėtų lanksčiai fotografuoti įvairių kategorijų galingais fotoaparatais.

Charakteristikos

Talpa 128GB

Perkamos kartu