Trikojis Manfrotto MK190XPRO3 - 3W

Kodas: MMK190XPRO3-3W
Trikojis Manfrotto MK190XPRO3 - 3W
Kaina 352,99 €

Sandėlyje turime 1 vnt.

Pristatymas 1-3 d.d.

Prekės informacija

Trikojis Manfrotto MK190XPRO3 - 3W

Kompaktiškas trikojis, neprarandantis lankstumo.

190XPRO3 turi sumaniai suprojektuotą 90° centrinio stulpelio mechanizmą, įtaisytą viršutinėje pakrantėje, todėl galite fotografuoti lanksčiau nei bet kada anksčiau. Tai leidžia greitai pakeisti stulpelį į vertikalią arba horizontalią operaciją, o tai reiškia, kad jums nereikės gaišti laiko surenkant įrangą ir praleisti tą svarbiausią sekundės dalį. 190XPRO3 trikojį su galvute taip pat galima greitai ištiesti ir reguliuoti, ir visa tai dėka Quick Power Lock svirčių. Jie blokuoja ir atblokuoja kiekvieną kojos dalį ir leidžia jas atidaryti vienu ranka vienu judesiu. Jie yra žymiai standesni ir stabilesni nei tradicinio dizaino, o naudojant ergonomiškus ir intuityvius kojų kampo parinkiklius, kiekvieną koją galima atskirai nustatyti iš anksto nustatytame kampe. Tai reiškia, kad mėgausitės dar didesne padėties nustatymo laisve.

Įmontuotas burbulo lygis leidžia tiksliau įrėminti dėl laisvai besisukančio mechanizmo. Tai neleidžia lygiui užgožti jūsų vaizdo, o tai reiškia, kad niekas netrukdys fotografuoti. Su greitai atjungiama fotoaparato plokštele galite naudoti šį trikojį su įvairiausiais įrenginiais.

Nauji trinties valdikliai ant pakreipimo ir portreto ašių taip pat užtikrina, kad jūsų fotoaparato įrangos svoris būtų tolygiai paskirstytas ir visiškai saugus. Ištraukiamos trikojo svirtys taip pat daro XPRO-3-Way-Head itin kompaktišką, todėl galite lengvai atlikti tikslaus kadravimo reguliavimą atidarę fiksavimo rankenėles, prieš jas pritvirtindami, kai būsite pasiruošę fotografuoti.

Naudokite 190XPRO3 „Easy Link“ jungtį, kad pridėtumėte nuotraukų ar vaizdo įrašų priedą, pvz., LED lemputę ar blykstę, visa tai per išplečiamą rankeną / laikiklį. Dabar savo trikojį galite paversti praktiška mobilia studija. 190XPR3 gamina Italijoje, Manfrotto.

  • Greitai perjunkite iš vertikalaus į horizontalųjį režimą

  • Tvirtas ir greitai išplečiamas bei reguliuojamas

  • Laisvai besisukantis burbulo lygis tikslesniam fotografavimui

  • Trinties valdymas tolygesniam svorio paskirstymui

  • Aukščiausi saugos standartai, kuriuos užtikrina UNI/PdR 105:2021 atitiktis

Specifikacijos

Svoris 3 kg

Maksimalus aukštis 173 cm

Ilgis uždarytas 72 cm

Galvos tipas 3 krypčių galvutė

Saugus naudingoji apkrova UNI/PdR 105:2021 12 kg

Charakteristikos

Sekcijų skaičius 3
Maksimali stovo apkrova (kg) 6 kg
Suskleisto stovo aukštis 72 cm
Maksimalus aukštis 173 cm
Svoris 3 kg